söndag 15 januari 2012

Mer tid

Nu när det är litet lugnare börjar jag bli sugen på att baka annat än bröd. Till helgen bakade jag en gammal favorit, nämligen citronbiskvi. Receptet kan du hitta om du söker på Allt om Mat. De är goda, smälter riktigt i munnen.

Nu funderar jag på om det är för tidigt för semlor eller inte. Jag vill ju hålla litet på traditionerna men samtidigt vill jag inte hamna på efterkälken.
Kanske blir det semlor nästa helg ...
Idag har jag hunnit slappa litet med min bok, tagit en långpromenad med min man och så har vi städat i bageriet. Golvet får jag ta imorgon efter att rörmokaren har åkt. I lördags förmiddag släppte plötsligt en koppling, så det rann vatten både här och var. Som tur är var jag där och kunde stoppa flödet och så har vi ju golv som tål väta, puh. Det kunde ha gått illa.

Har dessvärre inga fler bilder att visa eftersom jag raderade det mesta igår. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte ... Inte kom jag ihåg att bloggen behöver bilder ialla fall!
Ha en fin vecka!
önskar
Karin

2 kommentarer:

Steekjes en Stygn sa...

Men bilden på citronbiskvierna räcker väl. Jag blev sugen i alla fall.Tur att det inte blev värre än det är med allt vatten. Sånt är inte roligt.
Ha en fin vecka.
Anje

Bea sa...

Mmm...det ser så gott ut och det vattnas i munnen rejält. Vad duktig du är!
Kram /Bea