fredag 28 oktober 2011

Vörtbröd


Här är det full fart. Hinner inte med allt. Baka, sälja, distribuera. Idag provbakade jag vörtbröd och det blev väldigt gott. Jag hade ingen mörk sirap så det är litet blekt men saftigt och gott. Jan Hedhs recept men med rågsurdeg och 1/4 av jästen. Sen fick det kyljäsa under plast. Ursäkta den usla bilden. Nytt försök nästa vecka. Det nog gå att få till till advent!
Flera affärer tar nu in litet bröd och jag har några till på gång. Torsdagar blir min leveransdag.

Kunder hittar hit också. Ca 25/dag de tre dagarna jag har öppet. I veckan kom skylten så att man kan hitta litet lättare.
Ha det bra,
Karin

4 kommentarer:

Steekjes en Stygn sa...

Så rolig att du har så mycket att göra och att kunderna hittar dit även utan skylt.
har en bra helg
Anje

Inger sa...

Vörtbröd är ju så himla gott, kul att bageriet går bra:)
Kram

Compact Garden sa...

Vad härligt att se dina bilder från bageriet..jag har ju sett din väg från start och blir väldigt inspirerad av er dröm.
Nästa gång jag är i närheten och du har öppet ska jag komma och göra ett besök.
Kram Anne

Bea sa...

Hej!
Jamen, här är du visst!
Ett eget bageri och alldeles eget café, helt underbart, men förstår att det är stor möda som lagts ned på planering och genomförandet.
Verkligt fina bord!!
Lyckat till med ditt fina bageri/café!
Kram /Bea