Ett vedugnsbageri växer fram
Dina bröd ser spännande ut. Måste vara svårt att få grepp på rätt temperatur och gräddningstid.Anje
Men så spännande att äntligen få komma så långt i bygget att du kan börja baka..det är så inspirerande att få följa med på din resa.Hoppas verkligen att jag får möjlighet att besöka dej när jag är i Linköping.Kram Anne
Välkommen den 8/10 kl 10-15! Då är det invigning!/Karin
Skicka en kommentar
3 kommentarer:
Dina bröd ser spännande ut. Måste vara svårt att få grepp på rätt temperatur och gräddningstid.
Anje
Men så spännande att äntligen få komma så långt i bygget att du kan börja baka..det är så inspirerande att få följa med på din resa.
Hoppas verkligen att jag får möjlighet att besöka dej när jag är i Linköping.
Kram Anne
Välkommen den 8/10 kl 10-15! Då är det invigning!
/Karin
Skicka en kommentar